LUBRICANTS I PRODUCTES QUÍMICS

Serveis Addicionals

Plans de Lubricació

Serveis

Confecció de plans de lubricació complerts pel conjunt d'elements de producció de l'empresa.

Estudis de lubricació

Serveis

Confecció de les fitxes tècniques de lubricació dels productes finals dels fabricants de maquinària.

Servei d'anàlisis

Serveis

Servei d'anàlisis de mostres d'olis tant de tipus predictiu i com informatiu.

Consulta telefònica

Serveis

Atenció de consultes tècniques sobre equivalències, aplicació i us de productes, lubricants homologats o recomanats i aplicacions en procesos industrials. Telèfon > +34 972 181 810  

Nou Mobil ATF 3309 per transmissions automàtiques amb bloqueig o desplaçament limitat

Transmissió Aisin WarnerIgual que ho havia fet abans AD amb el seu producte ATF DEX III + 4, La marca Mobil ha tret al mercat el fluid per a Transmissions Automàtiques Mobil ATF 3309. Es tracta de lubricants d'excepcional rendiment per a transmissions automàtiques equipades amb control de desplaçament o bloqueig total.

Aquests productes estan especialment recomanats per a les transmissions fabricades per  Aisin-Warner que requereixen fluids amb les aprovacions JWS 3309 o GM 9986195.Les seves prestacions es tradueixen en un rendiment excepcional  i importants avantatges d'operació. Les seves propietats de control de fricció proporcionen suavitat i eficiència a la transmissió de potència en qualsevol interval de temperatures. Ajuda a controlar els sotracs de la transmissió que es tradueix en una major facilitat de conducció. La seva protecció al desgast es tradueix en una durada més prolongada de la transmissió i la seva resistència a la oxidació en un allargament de la vida útil del propi oli. El seu alt índex de viscositat assegura una lubricació adequada en qualsevol condició de temperatura o servei, al mateix temps que assegura un perfecte funcionament en l'arrencada a baia temperatura.

Marques en Distribució

 

Galp