LUBRICANTS I PRODUCTES QUÍMICS

Serveis Addicionals

Plans de Lubricació

Serveis

Confecció de plans de lubricació complerts pel conjunt d'elements de producció de l'empresa.

Estudis de lubricació

Serveis

Confecció de les fitxes tècniques de lubricació dels productes finals dels fabricants de maquinària.

Servei d'anàlisis

Serveis

Servei d'anàlisis de mostres d'olis tant de tipus predictiu i com informatiu.

Consulta telefònica

Serveis

Atenció de consultes tècniques sobre equivalències, aplicació i us de productes, lubricants homologats o recomanats i aplicacions en procesos industrials. Telèfon > +34 972 181 810  

Mobil completa la seva gamma Mobil Super

MobilLa companyia ExxonMobil, completa la seva nova gama d'olis de motor Mobil Super, responent a les últimes tendències del mercat de lubricants, així com als requeriments dels professionals i els consumidors.

Aquestes tendències, apart de l'evolució de les normes tècniques, venen donades per la necessitat de conèixer millor les característiques tècniques de cada producte i la necessitat d'optimitzar l'oferta de productes que responguin a l'increment de les normes específiques dels fabricants.

Aquesta nova generació permet diferenciar millor els nivells de prestacions i dona resposta a les diferents condicions d'us dels motors.

Consta de tres nivells de prestacions: 3000, 2000 i 1000. Els Mobil Super 3000 es basen en viscositats SAE 0W-xx i 5W-xx, els Mobil  Super 2000 corresponen a la viscositat SAE 10W-40 i els Mobil Super 1000 a la viscositat SAE 15W-40

Marques en Distribució

 

Galp