LUBRICANTS I PRODUCTES QUÍMICS

Serveis Addicionals

Plans de Lubricació

Serveis

Confecció de plans de lubricació complerts pel conjunt d'elements de producció de l'empresa.

Estudis de lubricació

Serveis

Confecció de les fitxes tècniques de lubricació dels productes finals dels fabricants de maquinària.

Servei d'anàlisis

Serveis

Servei d'anàlisis de mostres d'olis tant de tipus predictiu i com informatiu.

Consulta telefònica

Serveis

Atenció de consultes tècniques sobre equivalències, aplicació i us de productes, lubricants homologats o recomanats i aplicacions en procesos industrials. Telèfon > +34 972 181 810  

AD treu al mercat un lubricant per a motors que requereixen ACEA C-1

Ad

 

El Gup AD PARTS, anúncia la comercialització del nou lubricant AD SC1 5W30, que compleix les especificacions de ACEA C1, per cobrir el mercat dels vehicles que requereixen aquesta especificació.

AD SC1 5W30 és un oli sintètic d'altes prestacions, per a ús en motors Gasolina o Turbo Diesel Injecció d'última generació que responguin a les normes anti-contaminació EURO IV i EURO V i que requereixin un oli de nivell ACEA C1. Aquests motors necessiten olis de baixa fricció, baixa viscositat (HTHS <3,5 MPAs) i baix contingut en cendres, fòsfor i sofre (Low SAPS). Aquests motors van equipats amb dispositius molt sensibles per al tractament de gasos d'escapament. El sofre i el fòsfor presents en el lubrificant, inhibeixen el funcionament dels catalitzadors, reduint el rendiment d'aquests i anul · lant la descontaminació. La cendres sulfatades obstrueixen els FAP provocant cicles de regeneració continus i incomplets el que porta a un envelliment prematur de l'oli, un major consum de combustible i una reducció del rendiment del motor.

 

L'especificació FORD WSS m2c 934B és molt exigent en aquest aspecte i s'aplica també en els vehicles JAGUAR i LAND ROVER per les motoritzacions dièsel V6 3.0L, amb FAP produïts a partir de 2009. També MAZDA exigeix ​​un lubricant que compleixi les normes JASO DL-1 o ACEA C1, per tal de garantir la fiabilitat en motors dièsel d'última generació amb o sense FAP, produïts a partir de 2005.

 

Els olis ACEA C1 permeten reduir el consum de combustible i redueixen l'emissió de gasos efecte hivernacle (CO2) i permeten els intervals de canvi extensos determinats per l'ordinador dels vehicles.

 

Aquests olis no s'han de barrejar amb els que no responguin a la norma ACEA C1 i abans del seu ús s'ha de consultar el manual del vehicle

Marques en Distribució

 

Galp