LUBRICANTS I PRODUCTES QUÍMICS

Serveis Addicionals

Plans de Lubricació

Serveis

Confecció de plans de lubricació complerts pel conjunt d'elements de producció de l'empresa.

Estudis de lubricació

Serveis

Confecció de les fitxes tècniques de lubricació dels productes finals dels fabricants de maquinària.

Servei d'anàlisis

Serveis

Servei d'anàlisis de mostres d'olis tant de tipus predictiu i com informatiu.

Consulta telefònica

Serveis

Atenció de consultes tècniques sobre equivalències, aplicació i us de productes, lubricants homologats o recomanats i aplicacions en procesos industrials. Telèfon > +34 972 181 810  

Nou producte per mecanitzat sever d'alumini.

Mecanitzat aluminiFUCHS treu al mercat l' ECOCOOL MS 331, destinat al mecanitzat sever d'alumini, especialment formulat per a un acabat superficial de molt baixa rugositat amb un mínim desgast de l'eina.

Es tracta d'un producte formulat en base èsters sintètics, exempt de bor, clor i amines secundàries, exempt d'oli mineral i amb una alta capacitat lubricant, apropiat per a refrigerar i lubricar en operacions d'alta severitat, com fresat, mandrinatge, roscat o trepat, al mateix temps que és molt respectuós amb la salut dels operaris i el medi ambient.

La seva gran capacitat anticorrosiva, garanteix una alta protecció de les màquines i les peces mecanitzades.

Està desenvolupat molt especialment per a aigües de baixa duresa, que dóna com a resultat una molt baixa presència d'escuma, inclús en sistemes d'alta pressió.

Pot utilitzar-se tant en sistemes de dipòsit individual, com en sistemes centralitzats.

En els processos de mecanitzat sever d'alumini, utilitzats cada vegada més en el sector de l'automòbil, les emulsions fetes amb ECOCOOL MS 331, proporcionen una major lubricació, que permet reduir en un 20% les despeses globals en el procés de mecanitzat i ajuden a assolir els estàndards de qualitat més exigents d'aquest sector.

Marques en Distribució

 

Galp