LUBRICANTS I PRODUCTES QUÍMICS

Serveis Addicionals

Plans de Lubricació

Serveis

Confecció de plans de lubricació complerts pel conjunt d'elements de producció de l'empresa.

Estudis de lubricació

Serveis

Confecció de les fitxes tècniques de lubricació dels productes finals dels fabricants de maquinària.

Servei d'anàlisis

Serveis

Servei d'anàlisis de mostres d'olis tant de tipus predictiu i com informatiu.

Consulta telefònica

Serveis

Atenció de consultes tècniques sobre equivalències, aplicació i us de productes, lubricants homologats o recomanats i aplicacions en procesos industrials. Telèfon > +34 972 181 810  

Llançament Mobil Super 3000 Fórmula P 0W-30

Mobil Super 3000 Formula P 0W30Dissenyat específicament per als últims models de Peugeot i Citroën, Exxon Mobil llança al mercat un nou producte baix en cendres, dissenyat per a vehicles del grup PSA.

ExxonMobil ha obtingut les aprovacions de PSA per a l'oli Mobil Super 3000 Fórmula P 0W - 30 , tant l'aprovació d'oli en servei ( Peugeot / Citroën Automòbils B71 2312 ) com l'aprovació per primer ompliment en fàbrica ( Peugeot / Citroën Automòbils B71 2311 ) .

Gràcies a això , la gamma de lubricants baixos en cendres Mobil Super 3000 Fórmula té un nou producte , desenvolupat específicament per a PSA Peugeot / Citroën , que compleix amb l'última especificació de la companyia : Peugeot / Citroën Automòbils B71 2312 . Aquesta especificació és l'única vàlida per als motors Peugeot / Citroën Euro 6 .

Mobil Super 3000 Fórmula P 0W -30 compleix també els requisits de la norma ACEA C2 .

Entre els beneficis potencials de l' Mobil Super 3000 Fórmula P 0W -30 s'inclouen els següents :

Baix en cendres sulfatades , fòsfor i sofre ( LOW SAPS ) - el nou producte pot ajudar a mantenir l'efectivitat dels sistemes de reducció d'emissions en motors dièsel i gasolina .

Protecció antidesgast excepcional a alta temperatura .

Excel · lent comportament a baixa temperatura en l'arrencada , el que permet una protecció ràpida del motor i del sistema elèctric .

Excel · lent neteja del motor gràcies a agents actius de neteja que ajuden a reduir els dipòsits i la formació de llots .

Envasos :

Aquest producte està disponible en bidó i llauna d'1 litre .

 

Marques en Distribució

 

Galp